I en verden hvor der ikke er præcis nok tid for alle ting, folk har at gøre, næsten alle stadig finder selv hooked til en visse hobby. Indsamle baseballkort eller frimærker, knapper selv, strikning, træ crafting, landskabspleje, hvad har du. Og i denne lange liste, tegneserie samling synes at placere sig blandt toppen.

Populariteten af tegneserier tog fart i løbet af 1960-erne. Dog tegneserie entusiaster vil huske historien om den gule dreng i Hogans Alley offentliggjort i to førende aviser i 1895, nu betragtes som den første nogensinde comic strip i historie. Fra da af er tegneseriefigurer steget fra de kreative hjerner af forfattere og illustratorer som Stan Lee og de andre.

Ideen om tegneserie indsamling kom ud naturligt som fanatikere udviklet. Mens mennesker startede indsamling tegneserier for sjov, indsamlet andre profitable interesser. Dette skete efter aviser featured visse tegneserier, der vise sig for at være af økonomisk værdi.

Men mange forbruger ville ofte end ikke blive misforstået på hvad comic book at indsamle og hvordan man korrekt indsamle.

Uanset om du indsamle for hænge af det. eller for profit, er her nogle tips, der er sikker på at kvikke op din samling.

1. Vælg en tegneserie titel, der interesserer dig og starte din samling derfra.

Picking tegneserie at indsamle er afgørende. God tegneserie titler er hele tiden forbundet til popularitet. For nybegyndere er titler fra DC Comics og Marvel Comics – de to største tegneserie forlag – god til at starte med.

En opkøber kan også se magasin lister som guiden magasin for de 100 bedst sælgende tegneserie bøger.

2. ikke holde til en tegneserie titel. Relaterede titler også blevet hot pursuits for samlere.

For at citere, relaterede Spiderman titler vil også gøre godt på markedet, især hvis de blev præsenteret som ledende figurer i de oprindelige Spiderman spørgsmål.

3. se efter titler, der ikke er populært kendt for offentligheden, men betragtes som værdifuld for samlere.

Berømte illustratorer har mere end en Fremhævede arbejde. Deres andre komiske værker vil også tilbyde god fortjeneste til deres navne, selvom de ikke måske er berømt for mange læsere.

4. Husk at købe forskellige forsider af en tegneserie spørgsmål.

Nogle udgivere frigive mere end en dækning for en tegneserie problem at øge markedet salg.

5. første spørgsmål og første optrædener er sikker på at stige i værdi over tid.

Visse tegneserie titler som den fantastiske Spiderman tilbyder første optrædener af andre karakterer såsom the Punisher. Værdien af disse titler er betydeligt højere end i andre.

6. kigge efter tegneserier værd at købe i forskellige steder og begivenheder.

Visse konventioner er blevet afholdt over hele kloden for tegneserie samlere. Disse begivenheder tilbyder gode tilbud for visse tegneserie titler. Den mest berømte af dem er San Diego Comic-konventionen blev afholdt i USA.

Online-indkøb kan virke billigere. Samlere ville på den anden side have til at beskæftige sig med ekstra gebyrer såsom shipping.

7. handel er også et godt middel til at udvide din samling, især når du har mere end en kopi af et bestemt emne.

Når handel, altid kontrollere værdien af tegneserien du forfølger. Overstreet tegneserie pris Guide er en god kilde til gamle tegneserie titler.

Alle rettigheder forbeholdes. Indholdet må være optrykt, hvis det forbliver uændret og links forbliver intakt.

8. bevare dine tegneserier meget godt. Tilstanden af tegneserien vil også diktere sin værdi.

Tegneserie betingelser vil spænder fra meget fattige til New/Mint. Vær sikker på at vurdere tilstanden af tegneserier meget skarpt.

Samlere kan købe mylar ærmer eller vise bøger for at individuelt bevare deres tegneserier. Tegneserie kasser er også tilgængelige på markedet for stabling din tegneserie bøger all-sammen.

Tegneserie industrien, men oplevede sin tilbagegang i 1990erne. Samlere siden da er blevet mere forsigtige. Genoptryk af eftertragtede titler som de oprindelige spørgsmål af Superman og Captain America er blevet frigivet på markedet, stadig forsynet med etiketter som første udgaver.

Trods vanskelighederne, i tegneserier samling tiltrækker de sjove og spændingen samlere komme fra at gøre det stadig et stort antal mennesker. De fleste stadig gør det ikke for penge længere. De fleste gør det at møde mennesker og have en pause fra en dag med arbejde, bare, hvordan en hobby bør være. Nå, Forestil børn kører på tværs af deres fars gamle tegneserie samling. Nu er det ikke bare plain nice?

Comments (2)

  1. Reply

    excellent points altogether, you just gained a new reader. What could you suggest in regards to your publish that you simply made some days ago? Any positive?

Leave a comment

Your email address will not be published.