Nu er brugen af indspillede bøger ikke begrænset til kun synshandicappede, men er tilgængelig for alle, der ønsker at nyde at lytte til det talte ord. Disse meget høflige “nice piger” kan være blevet den slags kvinder, der befinder sig konstant overextended, udnyttet, og ude af stand til at finde den tid eller energi, der er nødvendige for sig selv, fordi de har for travlt glædeligt andre i deres liv. En lydbog er en nem måde at tage i, at bestseller du har været døende at komme til, og samtidig udfylde nogle blank tid, der ellers ville være spildt, såsom en lang daglig pendling, en lang biltur, tid på løbebånd eller motionscykel, en støjende metro tur, eller at midnat fodring.

Du logger ind ved hjælp af dit bibliotekskort og kan tage ud ebøger, gratis! En studerende i næsten alle aldre kan bruge “universitetet” til at lære et sprog eller til at lære om musik, sundhed, religion, historie, videnskab og mange andre emner. Det kombinerer historie, romantik og tidsrejse, for en genre-bøjning historie, der er uforglemmelig. Men er sandheden bag Pips lykke virkelig, hvad det ser ud til, eller er der mere i historien? The Guardians skal arbejde hurtigt for at afdække sandheden, før Miller er frigivet fra hospitalet og sendt tilbage til fængslet, hvor han er sikker på at blive myrdet. Da han kæmper for en udsættelse af henrettelsen for en anden klient fejlagtigt dømt for voldtægt og mord, han forsøger også at vælte den uretmæssige domfældelse af Quincy Miller. Ja, i vores tidlige år, læsning handler om at lære at lyde ud ukendte ord, lære skrevet sætning struktur, og bruge kontekst spor til at forstå betydningen, men når disse færdigheder er mestret, eksperter fortæller os, at der ikke er nogen skam i at lytte til en bog i stedet for at læse den.

Det er værd at bemærke, at disse nyskabelser ikke i øjeblikket anvendes på hver bog, og i stedet beslutningen vil blive overladt til udgivere, men det er klart, for mig i det mindste, at dette er Googles endelige mål. Og mens nogle mennesker frygter, at lytte til en lydbog i stedet for at læse den trykte version betragtes som snyd, ifølge eksperter, download lydbøger gratis – www.lydbogreolen.dk – der holder op med at være sandt efter omkring femte klasse. Så hvordan har tingene ændre sig så meget i løbet af de ti år, at Alice ikke kan huske, at de to mennesker, der elsker hende mest ikke kan bære at være i samme rum med hende? En af de bedste lydbøger for dem, der elsker mysterier og juridiske thrillere er “The Guardians”, som den uforlignelige John Grisham.

Dette er en af de bedste lydbøger for fans af romaner og tv-serien, men gør dig klar til at gå tabt i en anden tid for en meget lang rejse på over 45 timers lytning. Lige når Maya er blevet bragt lavt nok til at føle, at hun har mistet sin vilje til at kæmpe, hun vender tilbage til Frimærker, hvor pleje af Bertha Flowers fører hende til at genvinde ikke kun hendes vilje, men også hendes vigtige stemme. Når Maya vender tilbage til St. Louis med sin far, der efterlader dem tilbage i deres mors varetægt, hun er voldtaget, antænde en række begivenheder, der ender med hendes voldtægtsforbryder bliver myrdet. Dette er en af de bedste lydbøger til at lytte, glimrende læst af Simon Prebble, der bringer victorianske England til live med ordene fra den store Charles Dickens.