Er du også en sucker for et godt tilbud? Det er med god grund, at Black Friday er blevet så stort de seneste år. Black Friday er den ultimative udsalgsdag, hvor du kan spare en masse på forskellige mærker. Der er flere måder at gribe shopping på Black Friday an på, men hvis du gerne vil have nogle fornuftige køb ud af udsalget, kan du læse med her og få de tre allerbedste tips til at tilrettelægge din shopping.

Lav en liste over de ting du mangler

Det første shoppingstip du skal have med dig til Black Friday online er, at du laver en liste over de ting, du mangler. Det kan være alt fra diverse beklædningsgenstande, indretningsobjekter, skønhedsprodukter eller hvad end du i noget tid har tænkt på, at du skulle få købt. Det er en god idé at lave listen i god tid inden selve dagen.

Hvorfor lave en liste? Det er så simpelt, at du nemt kan glemme hvad du egentlig mangler derhjemme, når du står midt i al udsalgsrusen, da der er uendelig mange gode tilbud. Men nogle tilbud vil helt klart være bedre for dig end andre, og det er netop de ting, du står og mangler, som er en god idé at prioritere at få købt på Black Friday.

Vær realistisk når du shopper

Selvom du har lavet en god liste, kan du som sagt nemt ende med at finde noget, du slet ikke havde på listen. Det er der ingen skam i, det er tværtimod mere normalt at lave impulskøb end at holde sig hundrede procent til sin liste. Men det andet tip er nemlig, at du holder fokus, når du shopper. Vær realistisk og spørg dig selv, om du virkelig mangler varen derhjemme, eller om den kan undværes. Og husk kun at købe varer i en mængde, som du har kapacitet til derhjemme.

Køb en gave til en du har kær til Black Friday

Efter du selv er blevet mættet i tilbud, som du har fået gavn af, kan det være en rigtig god idé også at købe noget til en, du holder af. Du kan i nogle tilfælde spare op til 70 % på Black Friday, så det er slet ikke tosset at købe en julegave, fødselsdagsgave eller blot en overraskelsesgave til en af dine nærmeste på Black Friday. Husk at have gaven med på din liste over Black Friday-køb.