Dette er okay, men sørg for at du har masser af frisk frugt, der holder sig godt på ture og ramte salat bar mindst en gang om dagen, hvis du er til at spise ude på restauranter. I dagens boligmarked, kan det være svært at lave større reparationer til et hjem. Home Depot på tirsdag rapporterede også skuffende kvartalsvise salg, siger integration af online og mursten-og-mørtel virksomheder, der endnu ikke var at generere så stor indtjening som forventet. I oktober, for eksempel, Home Depot var der omkring 7% af sine produkter til salg, i forhold til kun 1% på Lowe ‘ s, i henhold til kurtage. Home Depot Inc skære sin fulde år salg skøn forud for alle vigtige ferie sæson.

Men som også skubbet flere kunder til at kigge efter tilbud på Home Depot i løbet af det kvartal, ifølge en undersøgelse af Jefferies analytikere. Entreprenører, vvs-installatører og elektrikere bliver stadig mere vigtigt at Lowe ‘ s og Home Depot, som de ser ud over deres core gør-det-selv kunder til nye indtægtskilder. Licenseret elektrikere er dem, der er blevet godkendt til at håndtere forskellige arbejdspladser, og som har bestået forskellige uddannelse regimer af staten. Der er stadig et par enkelte stater i eu, og som ikke kræver, at deres arbejde elektrikere til at have licens, men forhåbentlig er du ikke bosiddende i et af disse lande, og hvis du gør, kan du ønsker at sikre, at du kun hyre en elektriker, der er licenseret uanset statslige krav. Reklamer eller nyhedsbreve detaljer om din oplevelse, uddannelse og gebyrer, der er enkle og billige, og overraskende effektiv.

Endelig, jeg har nogle enkle råd til arbejdstagere. Men handler Indvandring Minister Alan Tudge vedligeholdes chefer kun ansætte udenlandsk arbejdskraft, når de ikke kan finde lokale til at gøre arbejdet. Oppositionen indvandring talskvinde Kristina Keneally spurgte, hvorfor Koalitionen var at lade antallet af mennesker på udenlandsk arbejdstager, visa vokse, især i Queensland. Andre medlemmer af arbejderpartiet sagde koalitionsregering ‘kunne ikke tog Queenslanders’. Arbejdskraft uddannelse talskvinde Tanya Plibersek sagde, elektriker dronninglund at Koalitionen havde skabt en “alvorlig tradie mangel” i staten. Check med din tilstand for at se, hvad de beløb, der kører i dit område, da disse har en tendens til at variere stat til stat. Antallet af udenlandske tradies at blive accepteret i det land, der var meget højere end på andre arbejdspladser, herunder ledere, eu-arbejdstagere, administration og salg. Nye tal viser antallet af Australierne tager op handler er faldet over de sidste seks år, mens flere midlertidige faglært arbejder visum er blevet uddelt end nogensinde før.

Den mest anvendte el-værktøj for en elektriker, er de boremaskiner og save. Færre rabatter løftet Lowe ‘ s fortjeneste i tredje kvartal, mens et øget sortiment af industrielle produkter som øvelser og motorsave tiltrukket flere høj-udgifter håndværkere og handymen. Lowe ‘ s hævede sin 2019 justeret indtjening forventes at $5.63 til $5.70 per aktie, fra $5.45 til $5.65 tidligere. Nov 20 (Reuters) – Lowe ‘s Cos Inc rejste sin årlige resultatprognose er på onsdag, at hjælpe lethed bekymring over de sundhedsmæssige af det AMERIKANSKE Lowe’ s bevaret sin fulde indtægter og sammenlignelige salg prognoser, i modsætning til Home Depot, og Chief Executive Officer Marvin Ellison sagde en solid makroøkonomisk baggrund var fremme USA

Der er få ting, der er mere skærpende og nervepirrende at vente end den uventede hjem reparation nødsituation. Hvis du er ved at etablere en virksomhed, den første ting i tankerne kan være el-værker. Aktier i Mooresville, North Carolina-baseret Lowe ‘ s steg 5,8% $119.94 i før markedsføring handel, og blev indstillet til ramte en rekord højt, efter at åbne. I overensstemmelse med Ellison ‘s plan om at forbedre rentabiliteten, Lowe’ s vil lukke 34 tabsgivende butikker og reorganisere sin selskabsstruktur i Canada. Færre rabatter på sin top-sælgende varer hjulpet til at øge Lowe ‘ s overskudsgrad til 8.96% i tredje kvartal endte Nov. 1, op fra 5.50% et år tidligere.