Inden for det regnskab, der er en masse karrierevalg og regnskabsmæssige revision karriere er blot en. Revision er meget vigtigt, og det betragtes som en integrerende del af business finanser. Revisorer er meget nødvendige for at undersøge, analysere og kontrollere business finanserne.

Bureau of Labor hævder at regnskabsmæssige revisorer er efterspurgte i øjeblikket og i de kommende år. Beskæftigelse på revisorers forventes at stige til sidst. Hvis du leder stadig efter en regnskabsmæssige karriere, kan du overveje at arbejde som en virksomhed revisor.

Hvad er en revisor? Revisorer er også revisorer. Men de primært beskæftiger sig med undersøgelse og bekræfter årsregnskab. De forskellige erklæringer er nøje undersøgt og revisorerne Sørg for, at alt vil ‘Tilføj ‘. Nogle gange kan forekomme unøjagtigheder og fejl. Revisoren opgave at fastslå, hvor disse unøjagtigheder eller fejl findes. Bortset fra, at udvikler Revisionsretten visse kurser med henblik på at undgå fremtidige fejl.

Hvis du tror, at opgaven med revisoren er simpelthen forestaar kontrollen årsregnskab, du er helt forkert. Revisionsretten undersøge de forskellige selskab regninger og sikre debet- og nøjagtighed. Fejl rettes straks for at undgå finansielle problemer.

Regeringen revisorer er forskellig fra ikke-statslige revisorer. Ser du, de er dem, der undersøger fra forskellige perspektiv – skat perspektiv. Nogle gemt selvangivelser er mistænkelige og så regeringen revisorer opgave er at foretage en revision på den enkelte eller business enhed og kontrollere, om det er nøjagtig. Et meget godt eksempel er en virksomhed, der indgivet selvangivelse, hævder, at de afholdt mange udgifter.

IRS revisorer vil derefter kontrollere de nævnte udgifter for at sikre, at det opfylder skat kode kriterier. Hvis det ikke opfylder kriterierne, kan virksomheden gives sanktioner. De fleste skat revisorer har et dårligt ry, men de fortjener mere end. Du ser, er en regering revisor er blandt de top regnskabsmæssige karriere, fordi de sørger for, at folk er ærlige nok til at indgive deres selvangivelser og at regeringen ikke vil blive snydt.

En regnskabsmæssige karriere er teknologi drevet. Mange år siden, revisorer arbejde manuelt, men i dag, det er meget forskellige. Nutidens revisorer bør vide hvordan man arbejder med computere og kompliceret regnskabs software eller programmer. Dette er den eneste måde at holde med teknologi og forblive konkurrencedygtig på markedet.

Hvis du ønsker at blive en virksomhed revisor en dag, nødt du til at opgradere med en bachelorgrad regnskab. Certificeringer er oftentimes nødvendige, selv om nogle stater ikke kræver det. Flere jobmuligheder er åbne for dem, der tjente en kandidateksamen samt nogle certificering.

Løn er en meget vigtig overvejelse, når de vælger en karriere. Revisorer tjener en årlig løn på ca $54,000. Senior revisorer får højere løn, som kan nå så højt som $80,000 om året. Men hvis du er en ny revisor, kan du tjene omkring $35.000 om året. Du kan se, regnskabsmæssige karriere lad du tjene store penge.

Start lønninger er rimelige og du bekymre dig ikke, fordi efter en årrække, din løn vil helt sikkert øge. Hvis bogføring er din passion, vælge en regnskabsmæssige revision karriere. Trods de dårlige omdømme af revisorer, skal stadig tro på dig selv og at du vil have et anstændigt job, lad os du optjener rimelig løn.

Hvem bekymrer sig, hvad andre folk siger; det vigtigste er, at du gør et fremragende stykke arbejde.

Leave a comment

Your email address will not be published.