Tilpasse en baby gave er en fremragende idé, at lave gaven adskilte og særlige og vokser ind i en skattet token gennem årene. Når at give eller at gøre en gave før, før baby’s due, du står med et problem, det vil sige, du er ikke endnu visse af navn og fødselsdato. En mulighed for at overveje, er ved at give et gavekort til en ætsning eller gravering design sammen med din gave. Denne måde, når de vidunderlige dag ankommer, kan forældrene tage din gave og har det personlige.

Der er valg for personlige gaver baby kopper, billedramme, smykker eller bestik sæt. Der er bred valg af elementer, der kan gøres personlig; alt du skal gøre er at se.

Et tæppe til baby broderet med barnets navn sammen med navns betydning ville gøre en fremragende gave til både mor og baby.

Din arbejdskraft af kærlighed gavekurv

Gavekurve er meget populære i dag og faktisk en vidunderlig idé, som enten kan købes skræddersyede eller færdige. Eller du kan gøre det selv ved at sætte sammen alle babyudstyr, som du kan lide for barnet. Her er hvordan du kan lave en:

1. ved første størrelsen af den kurv, som du vil bruge. En meget stor kurv kan være svært at fylde, så en mellemstor anbefales. Normalt, sælger håndværk butikker kurve af forskellige størrelser, former og farver. Strimlet silkepapir og rafia gøre stor fyldstoffer til at være lagdelt nederst i kurven, sammen med baby håndklæder og tæpper.

2. Hvis du har en stor kurv, kan du nemt fylde det op ved at vælge større emner, såsom krybbe dyner, udstoppede bunny eller bamse, puder eller krybbe kofangere.

3. tage hensyn til barnets køn, hvad virkelig barnet behov. For en første baby, vil der være mange ting, som han skal. Skulle se på en baby registreringsdatabasen, hvis mor være har en, kan hjælpe en masse, da du vil vide, hvad barnet virkelig behov. Hvis der er nogen, kan du altid spørge mor hvad hun har brug for barnet.

4. overveje at have et tema. Du kan indlæse kurv med alt lyserødt til en lille pige eller alt blå for en dreng, eller alt at have en “Plys” eller en dinosaur design. En sengetid tema kurv fyldt med historie bøger, musik CD, tæpper, puder, pyjamas, musikalsk krybbe mobil og en bamse bære kan være en vidunderlig idé. Være kreativ og lad din fantasi svæve.

5. en anden måde at være kreativ i stedet for ved hjælp af en kurv, en baby badekar, en Pusletaske, en lille vasketøjskurv eller en kuffert kan også bruges.

6. for en balje, kan du udfylde det med baby bade tilbehør, såsom sæbe, håndklæder, skumbad, pulver, baby shampoo, lotion og bad gummi legetøj.

7. for stammen, kan du udfylde det med barns souvenir book, monogram poster, modtager tæpper, arvestykke poster, en billedramme og en inspirerende bog om mor og baby. Du kan også anbringe en lille inspirerende note, der indeholder alle dine ønsker for barnet. Dette vil tilføje et mere personligt præg til din gave.

8. for vasketøjskurv, kan du udfylde den med søde hjemmesko, bleer, baby kam og børste, støvletter, og babytøj.

For mere Info om Baby brusebad Tips, besøge Babyshower planlægning

Comments (2)

Leave a comment

Your email address will not be published.